Megtanítalak angolul

Megtanítalak angolul

EURO nyelvvizsga változásai

2013. április 26. - Mrssheperd

Múltkor írtam, hogy változott a rettegett Origo nyelvvizsga feladatsora. Igaz ez, az EURO nemzetközi nyelvvizsgára is. Kivették a feladatsorból a nyelvtan és a szókincs ismeretét elkülönülten mérő feladatokat (azaz a „Nyelvismeret és szókincs” vizsgarészt). A sor  többi része változatlan maradt. A nyelvvizsga így rövidebb, egyszerűbb, kevésbé fárasztó lett. Akinek pedig a hatékony írásbeli és szóbeli kommunikáció az erőssége, annak a vizsga könnyebben letehetővé vált.

További információkért keresd fel a honlapot: www.euroexam.org

Nyelvvizsgákkal és más, nyelvtanulással kapcsolatos információkat találsz a saját honlapomon is: http://megtanitalakangolul.hu/

Origo nyelvvizsga - már nem is vagy olyan rémisztő!

Fontos változások történtek az ITK Origo középfokú nyelvvizsga háza táján. A feladatsorból kivették a közvetítés magyarról idegen nyelvre nevű feladatot. Ez más szóval a fordítás volt magyarról-angolra. A sokak által nagyon utált nyelvismereti feladatsornál (feleletválasztós tesztkérdések nyelvtani és lexikai ismeretek mérésére) pedig eltörölték a teljesítési minimumot. Magyarán a tesztben (amihez ugye segédeszköz nem használható) esetlegesen 0 pont elérésével is sikeres vizsga tehető. :)

 

Nézzétek meg a részleteket a honlapon: http://www.itk.hu/index.php?id=45&fomenu=8&menu=18&almenu=45&lang=hun

Milyen szinten vagy az angolban jelenleg?

Te tudsz már erre az egyszerű kérdésre válaszolni? Pedig nem ártana. Főleg, ha azt fontolgatod, hogy újrakezded a tanulást, beiratkozol egy újabb nyelvtanfolyamra, vagy megtaláltad végre azt a magántanárt, akit mindig is kerestél. Találtam egy remek honlapot, ami segít abban, hogy objektív választ adhass a címben feltett kérdésre.

http://www.keronline.hu

Még több segítség a sikeres nyelvtanuláshoz a honlapomon: http://megtanitalakangolul.hu/

süti beállítások módosítása