Megtanítalak angolul

Megtanítalak angolul

Ünnepélyes eredményhirdetés

2011. október 26. - Mrssheperd

 

Tivadar és elrak30 mindketten könyvutalványt nyertek. E-mail címetek megadása után megbeszéljük a részleteket! Gratulálok!

A bejegyzés trackback címe:

https://megtanitalakangolul.blog.hu/api/trackback/id/tr183332367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tivadar 2011.10.27. 14:18:15

Nagyon szépen köszönöm a nyereményt ! Annyi biztos hogy angol tanulással kapcsolatos könyvet fogok venni.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: nyelvvizsgára készülök és egy egynyelvű szótárat szeretnék venni, tudnál adni tanácsot, hogy milyet érdemes venni ? (olyanra gondoltam amit középszint után is tudnék használni) Előre is köszönöm a választ.
E-mail-t elküldtem.

elrak30 2011.10.29. 09:30:56

Én is köszönöm a könyvutalványt. Az emailt most küldöm.

Mrssheperd 2011.11.04. 09:19:48

@Tivadar: Szia! Egynyelvű szótáram is az Oxford Kiadótól származik. 17 évvel ezelőtt vettem, de a mai napig haszonnal forgatom. Oxford Wordpower Dictionary a címe. Rengeteget lehet tanulni belőle, sok a rajz és ábra, a közepén a függelék tele van a nyelvvizsgán is hasznos "puskával", mint például mintalevelek. Középszint után, a nyelvtudás fenntartására már nem is lenne szabad kétnyelvű szótárt használni. :)
süti beállítások módosítása