Megtanítalak angolul

Megtanítalak angolul

Miért tanuljak angolul?

2010. október 14. - Mrssheperd

Ez a legfontosabb kérdés, amit tisztáznod kell magadban. Szerinted hatékonyan tanulja a nyelvet az, akinek erre a kérdésre az a válasza?: "Mert bent van az órarendben." "Mert anyuék befizettek egy tanfolyamra." "Mert a diplomához nyelvvizsga kell."

És hogy áll hozzá a kérdéshez az, akinek ilyen válaszai vannak?: "Mert imádom, amikor megértem a kedvenc dalom minden sorát!" "Mert nagyon jó érzés kapásból válaszolni, ha valaki angolul kér útbaigazítást tőlem!" "Mert büszke vagyok magamra, amikor a  lovaglásról/akvarisztikáról/weblapkészítséről szóló angol nyelvű oldalakat is megértem!"

Ha tehát használható  nyelvtudást szeretnél, az első és legfontosabb lépés az, hogy megkeresd a Te saját, személyre szóló motivációdat. Így sokkal nagyobb kedvvel és lelkesedéssel fogsz hozzá. És amit az ember szeret csinálni, abban szárnyakat kap, nem?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megtanitalakangolul.blog.hu/api/trackback/id/tr712371006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása