Megtanítalak angolul

Megtanítalak angolul

Befektetések 2

2010. november 11. - Mrssheperd

És most nézzük a piszkos anyagiakat. Megmutatom, hogy az általam ajánlott könyveket mennyiért tudod megvásárolni a Libri http://www.libri.hu/  illetve az Alexandra www.alexandra.hu online áruházakban. Ha csak az egyik áruház által kért árat tüntettem fel, az azt jelenti, hogy az adott terméket a másik honlapon nem találtam meg. Amúgy meg érdemes a kicsi helyi könyvesboltokat is körülnézni, „soha nem lehet tudni” alapon…

Oxford Angol Nyelvtan + CD - Megoldókulccsal az önálló nyelvtanuláshoz

Norman Coe - Mark Harrison - Ken Paterson 

Különösen hasznos a nyelvvizsgára vagy az érettségi vizsgára készülő számára, hiszen áttekinti és gyakoroltatja az angol nyelvtan minden területét. Használható középiskolában és nyelvtanfolyamokon kurzuskönyvek kiegészítőjeként (pl. Headway, English File, Horizons, Matrix), de hasznos segítője lehet azoknak is, akik otthon, egyéni tanulás során kívánják nyelvtudásukat fejleszteni.

 

Libri: 3.710 Ft helyett

3.525 Ft (Megtakarítás: 5%)

Oxford Angol Nyelvtan - Magyarázatok - Gyakorlatok

Norman Coe - Mark Harrison - Ken Paterson 

Az Oxford Angol Nyelvtan magyar nyelven nyújt megbízható segítséget az angol nyelv tanulásához. Mi jellemzi az Oxford Angol Nyelvtant?

• Példákkal illusztrált magyar nyelvű magyarázatok • Külön utalás a magyar és az angol nyelv használatának különbségeire, illetve azokra a szerkezetekre, amelyek a magyar anyanyelvűek számára esetleg problémát jelentenek

• Bőséges gyakorlási lehetőség mind a magyarázatokat követő feladatok, mind pedig a rendszeresen beiktatott ismétlő leckék révén

• Megoldási kulcs az önálló ellenőrzéshez

• Többféle készség párhuzamos fejlesztése : írás, olvasás, szövegértés, valamint szóhasználat, nyelvtani átalakítás, és fordítás

• Gondosan kiválasztott szókincs, mely alkalmazkodik az éppen bemutatott nyelvtani szerkezet nyelvi szintjéhez, így a nyelvtan gyakorlását lexikai probléma nem zavarja

 

Libri: 2.970 Ft helyett

2.822 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Alexandra: 2 367 Ft megoldókulcs nélkül

(Eredeti ár: 2 785 Ft)

Megtakarítás: 15 %

 

2 525 Ft megoldókulccsal

(Eredeti ár: 2 970 Ft)

Megtakarítás: 15 %

Kis angol nyelvtan Dohár Péter 

Ez a könyv újat kezdeményez. Azt az egyszerű tényt veszi alapul, hogy nem szeretünk nyelvtanozni, és hogy magyarok vagyunk. Dohár Péter félretette a komoly tudós-tanár álarcot -nem is viselte soha-, és emberi nyelven, szeretetreméltó humorral megírt egy eddig nélkülöhött, könnyen használható, magyar agyra és lélekre komponált angol nyelvtan könyvet. Korra, nemre, szakmára való tekintet nélkül, minden angolul tanuló magyarnak nagy-nagy hasznára és szórakozására lesz ez a könyv.

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!

 

(18 értékelés)


 

Higuain

Aki ezt a könyvet szidja, az csak egy másik angol könyv írója lehet! :D Nagyon összeszedett, igényes, szórakoztató, és már csak ezért is több kedvem van az angol nyelvtant tanulni.

Elanor

Jó könyv

VA

A könyv tényleg jó, de nem a legjobb. Sajnos a kötés minősége kritikán aluli, így 1hét utan szét hullik az ember kezében. erre figyelhetnének a kiadók

Laca

Sajna szerintem a könyv nem elég alapos, sőt inkabb felüleletes, hülye humorral adja el a semmit szerző. Sokkal alaposabb könyveket tudnék ajánlani, de nem tehetem egy ilyen forumon. Szerintem kerülendő a könyv.

lexy

Az angolul tanulók szentírása, szavakkal ki sem fejezhető mennyire jó. Mint a tisztítószer reklámban: eddig 3-4 tankönyvből tanultam a nyelvtant, ezeket most elsüllyesztettem a szekrén aljára és a helyükre Dohár Péter KIS ANGOL NYELVTAN-ja került. Imádom! Csodás!

lexy

Ez a könyv egyszerűen fantasztikus! Olyan mint egy jó regény: ha egyszer elkezded olvasni nem tudod letenni. Köszönöm Dohár Péternek, hogy megalkotta a könyvét, ha nem tette volna könnyen lehet, hogy abbahagyom az angol tanulást.

lexy

Aki ennél jobb nyelvtan könyvet tud mutatni az hazudik! Hosszú-Hosszú évek óta tanulok angolul és mindig utáltam a nyelvtant. Amióta ezt a könyvet megvettem eljezdtem szeretni a nyelvtant. Ez a könyv humorosan mégis érthetően és pontosan magyarázza el az angol nyelvtan fontos szabályait. Szerintem minden angolul tanulónak meg kellene vennie, 100%-osan megéri az árát,sőt még többet is!

Nagy Andrea

Szuper ez a tankönyv!!!Sohasem élveztem annyira a nyelvtan tanulását, mint ez esetben. Igazi kincs ez a könyv!Örülök, hogy tanulhatok belőle!Amit itt elolvasok, az biztos meg is marad a fejemben, és ez már valami!!!!!

M A

Ennél jobb angol tankönyv a világon nincs!!!közérthető, világos, emlékezni lehet rá a teljes nyelv alapozható rá!Csodás!

E. Dóri

Tényleg yoo és hasznos! =)

Urbán Zsuzsa

Engem az érdekelne, hogy melyik könyvesboltban lehet megkapni a WOYO-t? (Wolds On Your Own) Szintén Dohár Péter írta Salamon Gáborral.Szuper. Aki tud, segítsen!

Jurányi Bazs

Szerintem is nagyon jól használható! Tanár bá! Melyik az az ennél is jobb könyv? Válaszát várom: balazs.juranyi@freemail.hu

Vica Mica

fantasztikus könyv, már másodszor vettem meg, mert a sok költözés közben elveszett. könnyen kezelhető, érthető, jól összeszedett, remekül használható. Azon kívül szórakoztató is. mindenkinek csak ajánlani tudom.

O. Zsolt

Abbbbbbbbbbssssssszzzzzzzzzzzolúúúúúúúút alapmű!!!!!!!!!!! A kategória magasan legjobbja! Mindenkinek ajánlom!!!!!

Kurali Maria

Kedves konyviro!Dohar Peter! Nagyon sok angol nyelvkonyvet vettem mar, de ez a nyelvtankonyv felulmulta mindegyiket! Sajnos mar lassan szetesik a konyv, "salata"lett belole, mert annyit hasznalom. Nagyon konnyen ertheto,vidam,erdekes, mokas, egyaltalan nem unalmas 'szaraz", ami a lenyeg egy idegennyelv nyelvtani resz tanulasanal!!! Nagyon nehezen ment eddig a fejembe az angol nyelvtan, de ez a konyv megtette a hatasat. Nagyon gyorsan es konnyen valt erthetove szamomra ezzel a tankonyvvel az angol nyelvtani resze, ami eddig a remalmom volt!!Ajanlom mindenkinek, mert ez a konyv VALOBAN ravezeti a helyes utra a tanulni vagyokat! Halasan koszonom a konyv irojanak ezt a csodalatos konyvet! Tisztelettel: Kurali Maria ui: Nagyon szivesen rendelnek meg a konyvbol 2 peldanyt, de sajnos a postakoltseg ket es felszer tobb,mire a konyvek hozzam eljutnanak az USA-ba de megoldom valahogy, hogy hozzajuthassak ehhez a szamomra felbecsulhetetlen erteku konyvhoz. tisztelettel : kurali Maria

Siklós Hédi

Minden érthető és tökéletes rendszerbe szedett.Nem hétköznapi, nem a megszokott frázisokat skandálja.Az angol nyelvtan bibliája.

Chati .

Ettől jobb nyelvtani összefoglaloval még nem találkoztam.Akinek problémái vannak az angollal az vegye meg!100% hogy nem fog csalodni!!:))

Vegh Laszlo

Ez a könyv többet ér, mint az ára!

B. Réka

Eddigi angol tanulmányaim során (kb.6 év) ez a legjobb könyv, amit valaha a kezembe vettem. Annyira egyértelműen és viccesen írja le az angol nyelv szabályait, hogy nem lehet nem megérteni. Aki csak teheti, vegye meg, mert KINCSET ér!!!

Nagy János

nagyszerű könyv

E. Laci

Ez az első könyv, amelyből kiderül, hogy 12 igeidő létezik az angolban. (Nem jártam még Tótkomlóson, és nem háltam lópokrócon.)

Kicsi Dóra

Ez egy jó könyv! Még engem is rávett a nyelvtan tanulására

A termék az alábbi üzletekben van készleten:

Allee Könyváruház

5 +

Aréna Könyváruház

5 +

Árkád Könyváruház I. emeleti Könyváruház

5 +

Árkád Könyvesbolt aluljáró szint

1-5

Batthyány Könyvesbolt

1-5

Budaörs Könyváruház

5 +

Corvina Könyvesbolt

5 +

Corvin Könyvesbolt

5 +

Csepel Plaza Könyvesbolt

5 +

Debrecen Fórum Könyváruház

5 +

Duna Plaza Könyvesbolt

5 +

Dunaújváros Könyvesbolt

1-5

Eger Könyvesbolt

1-5

Érd Könyvesbolt

1-5

Europark Könyvesbolt

5 +

Flórián Könyvesbolt

5 +

Infopark Könyvesbolt

5 +

Kaposvár Könyvesbolt

5 +

Kecskemét Könyvesbolt

1-5

Libri Campona Könyváruház

5 +

Libri Könyvesbolt M5 Tesco

5 +

Libri Könyvpalota

5 +

Libri Mammut Könyváruház

5 +

Móricz Zsigmond Könyvesbolt

5 +

Nagykanizsa Könyvesbolt

5 +

Nyíregyháza Korzó Könyvesbolt

5 +

Pécs Könyvesbolt

5 +

Pólus Center Könyvesbolt

5 +

Solymár Könyvesbolt

1-5

Stop.Shop. Könyvesbolt

5 +

Stúdium Könyvesbolt

5 +

Sugár Könyvesbolt

5 +

Szeged Könyvesbolt

5 +

Székesfehérvár Könyvesbolt

1-5

Szolnok Könyvesbolt

5 +

Tatabánya Könyvesbolt

1-5

Veszprém Könyvesbolt

5 +

WestEnd Könyvesbolt

5 +

 

Libri: 1.990 Ft helyett

1.891 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Oxford Bookworms:

 

Alexandra 161 termék http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook

 

 

Libri: 91 termék http://www.libri.hu/talalati_lista/?text=Oxford+bookworms&x=0&y=0

London - Oxford Bookworms 1.

John Escott 

Come with us to London - a city as old as the Romans, and as new as the twenty-first century. There are places to go - from Oxford Street to Westminster Abbey, from Shakespeare's Globe Theatre to Wimbledon Tennis Club. And things to do - ride on the London Eye, visit the markets, go to the theatre, run in the London Marathon. Big, beautiful, noisy, exciting - that's London.

 

Libri: 1.405 Ft helyett

1.335 Ft (Megtakarítás: 5%)

Love or Money? - Oxford Bookworms 1

Rowena Akinyemi 

It is Molly Clarkson's fiftieth birthday. She is having a party. She is rich, but she is having a small party - only four people. Four people, however, who all need the same thing: they need her money. She will not give them the money, so they are waiting for her to die. And there are other people who are also waiting for her to die. But one person can't wait. And so, on her fiftieth birthday, Molly Clarkson is going to die. (Word count 6,010)

 

Libri: 775 Ft helyett

736 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Alexandra: 659 Ft

(Eredeti ár: 775 Ft)

Megtakarítás: 15 %

Anne of Green Gables - CD inside - Oxford Bookworms 2

Lucy Maud Montgomery 

Manila Cuthbert and her brother Matthew want to adopt an orphan, to help on the farm at Green Gables. They ask for a boy, but they get Anne, who has red hair and will freckles, and who talks and talks and talks. They didn't want a girl, but how can they send a child back, like an unwanted parcel? So Anne stays, and begins a new life in the sleepy, quiet village of Avonlea in Canada. But it is not so quiet after Anne comes to live there...

 

Libri: 1.405 Ft helyett

1.335 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Alexandra: 1 194 Ft

(Eredeti ár: 1 405 Ft)

Megtakarítás: 15 %

Huckleberry Finn - Oxford bookworms 2

Mark Twain 

Who wants to Live in a house, wear clean clothes, be good, and go to school every day? Not young Huckleberry Finn, that's for sure. So Huck runs away, and is soon floating down the great Mississippi River on a raft. With him is Jim, a black slave who is also running away. But life is not always easy for the two friends. And there's 300 dollars waiting for anyone who catches poor Jim... (Word count 6,180)

 

Libri: 775 Ft helyett

736 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Alexandra: 659 Ft

(Eredeti ár: 775 Ft)

Megtakarítás: 15 %

Love Story - Oxford Bookworms 3

Erich Segal 

This is a love story you won't forget. Oliver Barrett meets Jenny Cavilleri. He plays sports, she plays music. He's rich, and she's poor. They argue, and they fight, and they fall in love. So they get married, and make a home together. They work hard, they enjoy life, they make plans for the future. Then they learn that they don't have much time left. Their story has made people laugh, and cry, all over the world. (Word count 8,755)

 

Libri: 775 Ft helyett

736 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Alexandra: 659 Ft

(Eredeti ár: 775 Ft)

Megtakarítás: 15 %

 

Love Story - Oxford Bookworms 3 - CD inside!

Erich Segal 

Libri: 1.600 Ft helyett

1.520 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Alexandra: 1 360 Ft

(Eredeti ár: 1 600 Ft)

Megtakarítás: 15 %

Oxford angol-magyar szótár nyelvtanulóknak

Oxford University Press

...Szótár

A világhírű oxfordi szótárak sorában újdonságként üdvözölhetjük e frissen megjelent kiadványt.
Mitől egyedülálló? Átfogó: a több mint 31000 címszó és kifejezés lehetővé teszi, hogy szinte minden középszintű nyelvkönyv szókincsét megtalálja benne a tanuló. Modern: elsősorban a mai angol (és amerikai) nyelvben használt szavakkal és kifejezésekkel foglalkozik. Árnyalt: mintegy 4500 anglicizmust (idioms and phrasal verbs) tartalmaz; a függelékben a számnevekkel kapcsolatos kifejezések is megtalálhatók; a fontosabb kifejezéseknél a rokon és az ellentétes értelmű szavakat is megadja. Alapos: több mint 22000 példával és szövegrészlettel illusztrálja a szavak jelentését és használatát.

 

Alexandra: 2 431 Ft

(Eredeti ár: 2 860 Ft)

Megtakarítás: 15 %


Angol-magyar kisszótár

English-hungarian Dictionary

Akadémiai Kiadó

Könyv > Nyelvkönyvek, szótárak > Angol > Szótár

-18000 címszó
-közel 5000 példa és kifejezés
-modern szókészlet és példaanyag
-aktív mondatalkotást elősegítő információk
-kezdő- és haladó nyelvtanulóknak
-internetes hozzáférés.

 

Alexandra: 1 998 Ft

(Eredeti ár: 2 350 Ft)

Megtakarítás: 15 %

 

Magyar-angol kisszótár

Hungarian-english Dictionary

Akadémiai Kiadó

...Szótár

-19000 címszó
-több mint 5000 példa és kifejezés
-modern szókészlet és példaanyag
-aktív mondatalkotást elősegítő információk
-kezdő- és haladó nyelvtanulóknak
-internetes hozzáférés.

 

Alexandra: 1 998 Ft

(Eredeti ár: 2 350 Ft)

Megtakarítás: 15 %


New Headway Elementary - Student's Book

Soars, Liz; Soars, John

Oxford University Press

...Felnőtt kurzuskönyv

A Headway tankönyvsorozat nagyon jól elégíti ki az igényes nyelvtanuló kívánságait. Kifejezetten érdeklődő, érett diákoknak való. Fokozatos felépítésével, állandó ismétlési lehetőségeivel biztos, magas szintű tudást lehet megszerezni vele. A tankönyv rendkívül gazdag anyagot biztosít a gyorsan haladó, az egyetemi felvételire készülő tanulók számára. Ezen a szinten a munkafüzet már nem a könyvben tanított anyag gyakorlására, hanem szinte önálló kiegészítő anyagként használható. A témák rendkívül érdekesek, korszerűek, és magas szintű feladatai gondolatgazdagok. Nem véletlen tehát, hogy kötetei világszerte első helyeken állnak a tankönyvek sorában.

 

Libri: 4.450 Ft helyett

4.228 Ft (Megtakarítás: 5%)

 

Alexandra: 3 783 Ft

(Eredeti ár: 4 450 Ft)

Megtakarítás: 15 %

 

 

 

Szállítási költségek:

Libri:

·  0-3.999 Ft-ig rendelési összegig:899 Ft szállítási költség

·  4.000-7.999 Ft-ig rendelési összegig:599 Ft szállítási költség

·  8.000 Ft fölöttingyenes

 

Alexandra:

A könyveket a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatják el otthonodba, vagy akár munkahelyedre. A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 550 Ft, 10 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://megtanitalakangolul.blog.hu/api/trackback/id/tr512441281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása