Megtanítalak angolul

Megtanítalak angolul

Add meg mindenkinek, ami jár

2013. február 26. - Mrssheperd

Mi jut erről a címről eszedbe? A családod, a gyerekeid, a főnököd, a szüleid, a kutyád/macskád/papagájod/halaid, az autód, a virágaid? És te hol vagy ezen a listán? Azért jutott ez a kérdés eszembe, mert itt a blogban folyamatosan arra biztatlak, mit tegyél meg azért, hogy a nyelvtanulásban elérd a céljaidat. De közben tenned kéne azért is, ami csak úgy minden érdek nélkül jó neked. Mert ahhoz, hogy meg tudd őrizni a kitartásodat, kell idő arra is, hogy néha kikapcsolj és feltöltődj. Én a múltkor megnéztem az Életrevalók című filmet - és nem, nem angol felirattal, mert nem akartam semmi mást, csak jól szórakozni. Tudod, mert megérdemlem...

Ja, Mosolyka (Hozleiter Fanny), köszönöm a tippet!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megtanitalakangolul.blog.hu/api/trackback/id/tr545106418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

celebrate life! 2013.03.04. 10:59:38

Teljesen igazad van! Én is úgy gondolom, hogy az embernek ebben a rohanó világban néha megálljt kell parancsolnia magának, és csak azzal foglalkozni egy kicsit, ami érdekli, ami örömmel tölti el, ami szórakoztatja. Mert azt az időd, amit ilyesmire fordíthatnál, semennyi pénz nem hozza vissza többé, és nem is pótolhatja.

Mrssheperd 2013.03.05. 14:46:02

@celebrate life!: Ez így van! :) Ezért ma "barátnőztem" egyet!
süti beállítások módosítása